a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Opening eerste VR locatie van Alphen aan den Rijn

Alphen a/d Rijn – Donderdag 11 juli 2019 opent de VR Game Arena. VR staat voor virtual reality en is het gamen met een headset op die ervoor zorgt dat je jezelf volledig waant in een andere wereld. Eerder voegde de Esports Game Arena al een Game Mania vestiging toe aan de locatie. Nu hebben ze de handen ineen geslagen met VR productiebedrijf Goldviz om bezoekers virtual reality te kunnen aanbieden. Wethouder Gerard van As zal de officiële opening doen.

“Ik ben zelf erg fan van virtual reality en vond het jammer dat dit nog nergens in Alphen beschikbaar was” zegt eigenaar Thomas Runhart. “Ik heb altijd het motto gehad; als niemand het doet, dan doe ik het zelf wel! Carlo de Heer van het bedrijf Goldviz had dezelfde gedachte en is net als de Esports Game Arena een 100% Alphens bedrijf. Samen gaan we Alphen een stukje interactiever maken!”

Tijdens de maanden juli en augustus zal er een speciale kortingsactie zijn om kennis te maken met virtual reality. Reserveren kan al vanaf €9,95 via www.vrgamearena.nl

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE