a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Verslag Red Bull Strijders – Rivals

Zaterdag 9 maart was het weer tijd voor een Red Bull Strijders evenement. Dit keer in het thema van Rivals. Dat betekende dat er gestreden werd in de games League of Legends en Call of Duty: Black Ops 4. Er was een flinke opkomst aan teams die voor de eerste plek wilden gaan. Logisch ook, want de winnaars van het toernooi stonden mooie prijzen te wachten.

Door een goede opkomst van teams was de sfeer in de Esports Game Arena gelijk goed van start gegaan. Mensen praatten gezellig met elkaar over allerlei dingen, waaronder het toernooi. De Red Bull Strijders-evenementen zijn mede daardoor altijd een succes gebleken. Met ervaren teams als Defusekids en Team Echo Zulu waren ook de grotere namen aanwezig. Daardoor was ook deze keer het vooruitzicht op een mooi toernooi te verwachten.

De teams streden natuurlijk niet voor niks met elkaar om de eerste plek. Naast de titel van winnaar Red Bull Strijders Rivals stond er nog meer op het spel. Zo was er een Golden Ticket te winnen die garantie geeft voor deelname aan de finale van Rivals op 22 juni. Daar zullen de winnaars van deze toernooien in een eindtoernooi tegen elkaar strijden om de eerste plek.

Alle teams wisten wat er op het spel stond en gingen dan ook fanatiek tegen elkaar aan de slag. Er werd hard gevochten voor elke plek in het toernooi. Uiteraard was iedereen serieus bezig, maar er werden tussendoor ook nog wel grappen gemaakt. Ook werd er tijdens de Call of Duty: Black Ops 4 wedstrijden luidkeels geschreeuwd door teams. Dit om ze te blijven motiveren om door te blijven gaan. Dit was in tegenstelling tot de League of Legends teams die juist stil en in opperste concentratie zaten. Alles bij elkaar gaf de sfeer in de Game Arena een positief effect waardoor iedereen zich op zijn of haar gemak voelde.

Waar gestreden wordt zijn er winnaars, maar helaas ook verliezers. Zo vielen al snel genoeg diverse teams af in het toernooi. Die bleven dan nog wel vaak hangen om de andere teams te bekijken en soms zelfs aan te moedigen. Daarnaast waren er nog genoeg casual gamers die zich vermaakten met andere games.

Uiteindelijk was het dan zover, de eerste finale stond op het punt van beginnen. Team Echo Zulu en Defusekids namen het tegen elkaar op in de League of Legends-finale. Beide teams waren in opperste concentratie om te winnen. Na een heftige strijd trok Defusekids aan het langste eind en won de finale. Beide teams kregen een mooie tas van MSI met daarin blikjes Red Bull om de energie weer bij te vullen. Ook werden er aan elk team een Golden Ticket overhandigd die garantie geeft op een plek tijdens de finale op 22 juni. De prijzen bij die eindfinale zijn natuurlijk niet mis. De winnaar van het League of Legends onderdeel wint een reis met overnachting naar een evenement in het buitenland.

De Call of Duty: Black Ops 4-finale ging tussen de teams Goodlife Esports en Delivare. Ook hier werd keihard gestreden om de eerste plek te bemachtigen. Met mooie gevechten en tactische zetten was het een finale om van te smullen. Beide teams gaven alles wat ze hadden, maar uiteindelijk won Goodlife Esports. Zij mochten zich de beste noemen van dit Rivals-toernooi. Ook hier kregen beide teams een met Red Bull gevulde tas van MSI en een Golden Ticket voor de finale in juni. De winnaars van de eindfinale op 22 juni voor het CoD onderdeel krijgen een reis met overnachting naar Malta.

Nadat alle gevechten waren gestreden en prijzen waren uitgereikt was het toernooi tot een einde gekomen. Hopelijk kan dat op 13 april ook gezegd worden, want dan is het tijd voor het Red Bull Strijders Fight Club toernooi.Uiteraard is iedereen welkom en zijn er dan mooie gevechten om te bekijken.

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE