a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

FIFA 19-toernooi in de Esports Game Arena

FIFA 19
Jullie vragen er al een tijd naar en hier is hij dan eindelijk. Een FIFA-toernooi in de Esports Game Arena staat voor de deur. Om de twee weken op dinsdag gaan 32 spelers hun skills op het virtuele veld laten zien voor de eervolle titel van Esports Game Arena-FIFA Koning en een wisselbeker met jouw naam erop die een mooie plek krijgt in de Esports Game Arena.

Hoe gaan we het doen?
Wanneer je binnenkomt hebben wij al een PlayStation 4 klaar staan met een account van de Esports Game Arena, je speelt dus niet op je eigen account. Het is een bring your own controller-toernooi, dus vergeet die niet mee te nemen. De opzet van het toernooi wordt binnenkort bekend gemaakt.

Waar kan ik me aanmelden?
Heb jij zin in een avond vol plezier, el tornado’s en lekker eten en drinken? Zorg er dan voor dat je er bij bent op de dinsdagavond. Een plekje reserveren voor het toernooi kost 5 euro voor de gehele avond en kan de avond zelf bij de kassa betaald worden. De aftrap van de eerste wedstrijden is om 19:00 op dinsdag 5 februari en we eindigen om 22:00. Zorg er voor dat je om 18:45 al binnen bent i.v.m. het maken van jouw opstelling en het instellen van de tactieken.

Reserveren voor het toernooi kan je doen door op deze link te klikken:
https://goo.gl/forms/QH23VvlO3hS1LOfY2

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE