a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Fortnite Fever uno, een Fornite toernooi met een spaans tintje

Hola supermercado telebancos por aquí,
¡Let’s get Spanish!

Editie 1 van Fortnite Fever krijgt het Spaanse thema! Daarom zal de Esports Game Arena volledig in Spaanse stijl zijn. Er wordt tapas aangeboden, er hangen spaanse vlaggen en er spelen nummers als ‘La Camisa Negra’, ‘Danza Kaduro’ & ‘Despacito’. Alle deelnemers wordt gevraagd zich ‘thematisch’ te kleden. Trek daarom je rode/gele shirt, voetbalshirt van Spanje, of polka dot jurk aan!

¡Viva España!

 

Meedoen? Ga dan naar: https://esportsgamearena.nl/event/fortnite-fever-uno-espana-edition/

 

Fornite Fever

Fortnite Fever biedt de ultieme combiantie tussen esports en gezelligheid. Toernooien zullen uitsluitend gespeeld worden op ‘Playgrounds’, waarin er 1 vs 1 of 2 vs 2 situaties worden gecreeërd. Wij geloven dat op die manier skill beter gemeten kan worden. Ook worden er alleen best-out-of-3’s  gespeeld om iedereen een faire kans te geven.  Het toernooi heeft een groepsfase, kruisfinales tussen alle deelnemers, een finale om de 3e plek én de Grand Final om de hoofdprijs.

 

Prijzen

Deze editie is er tenminste plaats voor 8 duo’s (20 PS4’s). De prijzen gelden als de totaalprijs voor het duo. Zo zullen de prijzen verdeeld worden (bij tenminste 8 duo’s):

#1.  €100,-

#2. €50,-

#3. 2 keer 1.000 Fortnite Vbucks (t.w.v. €20,-)

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE