a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Treyarch kondigt twee verschillende bèta’s voor Black Ops 4 aan

Afgelopen vrijdag is er meer informatie vrijgegeven over de bèta van de nieuwste game in de Call of Duty reeks. Of eigenlijk kan ik beter zeggen ‘bèta’s’, want Treyarch heeft dit keer besloten om maar liefst twee aparte versies uit te brengen. De eerste versie wordt een bèta zoals we hem gewend zijn, maar de tweede is dit keer wat nieuws.

Met de Multiplayer-bèta kun je natuurlijk weer naar hartenlust om je heen knallen met Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy en Control. Deze laatste modus is nieuw en is een leuke toevoeging. Met een beperkt aantal levens probeer je samen met je team twee punten te verdedigen. Weer eens iets anders dan bommen planten of eindeloos respawnen dus. Zoals altijd zijn er verschillende data voor de verschillende platforms. Playstation-gamers kunnen van 3 t/m 6 augustus én (samen met de Xbox-spelers) van 10 t/m 13 augustus aan de slag. Op de computer is de nieuwe shooter van 11 t/m 13 augustus te spelen. Check onderstaande afbeelding voor de exacte tijden. Uiteindelijk komt de complete game op 12 oktober uit.

Gezien de snel groeiende populariteit van het Battle Royale genre is ook Call of Duty gezwicht voor deze vorm van spelen en komt er zelfs een aparte bèta voor de liefhebbers. Het is nog niet duidelijk wanneer deze precies getest kan worden, maar Treyarch heeft het zelf over de maand september. Nog even geduld dus, voordat er weer een nieuwe virtuele Hunger Games gespeeld kan worden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt je hier aanmelden voor de bèta!

 

Bron: Treyarch

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE