a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Alle info Hearthstone Nationals finale zondag 14 januari

Zondag 14 juli is de finale van het eerste seizoen van de Hearthstone Nationals powered by TOPdesk. De finalisten strijden om 1.000 euro en Hyper X randapparatuur. Daarnaast zijn er toffe side events, zoals een best of 5 toernooi, deckbuilding challenge, pub quiz en loterij waar onder andere een Hyper X Cloud II headset te winnen is. Alles wordt live uitgezonden op ons Twitch-kanaal, maar het is natuurlijk nog leuker om alles live op locatie mee te maken. HGG speler en live streamer Theo wordt bijgestaan door Tom, Jim en RobRoll om de spectaculaire wedstrijden van commentaar te voorzien. TOPdesk is aanwezig met een stand zodat je direct kan kijken of er een toffe baan voor je tussen zit en natuurlijk zijn er weer veel pc’s beschikbaar om Hyper X apparatuur uit te proberen.


mYinsanity Monkeloid is altijd een feest om in actie te zien

Kanshebbers op de titel

De finalisten zijn stuk voor stuk kanshebbers om er met de winst vandoor te gaan. In de eerste match speelt Narra van Team mCon, die hard op weg is om internationaal door te breken. Met winst in verschillende grote toernooien, is hij ongeslagen door de swiss bracket van de Hearthstone Nationals gekomen. Hij had tegen Crumble gemoeten, maar die was helaas verhinderd en daardoor mocht op de valreep RobotWorgen (Laurent van Berkel) meedoen van team TOPdesk. Waar hij ook software ontwikkelaar is. Het toernooi dat hij op kantoor speelde gaf hem de impuls om met andere toernooien mee te doen, waar hij sindsdien altijd hoog eindigt. Zijn oefenmaatjes Geko en RobRoll zullen hem hard aanmoedigen zondag. In de tweede match speelt Arkhamknight tegen mYinsanity Monkeloid Pim van Valkengoed. Pim was vorig jaar Nederland Kampioen Hearthstone en heeft ook een keer Dutch Comic Con gewonnen. Zijn favoriete speler is Mitsuhide, die hij heeft zien ontwikkelen tot internationale superster.


RobotWorgen van team TOPdesk kan gewoon op zijn werk trainen

De grootste verassing is Wik, die jaren samen met Thomas Runhart, Fireside Gatherings runde. Toch blijkt hij een aardig kaartje te kunnen leggen, want hij ging als tweede door naar de finale en staat vooral bekend om zijn grote liefde voor Priest. We hopen hem in zijn Priestrobe op het podium te kunnen aanmoedigen. Hij mag tegen jheewee van team No Pressure Gaming! Deze student uit Den Haag heeft wel eens een knuffelbeer gewonnen in de kinderbingo, dus het wordt tijd om die te vervangen met de headset van Hyper X. De laatste match belooft een mooie clash te worden van d3n0r van mCon tegen ULU4LULU van team Emperor. Dennis woont helemaal in Willemsoord, maar reist het hele land door om grote toernooien binnen te harken. ULU4LULU studeert nog en heeft als grootste droom om Monkeloid in de finale in te maken.

Het belooft dus een spektakel te worden dus zorg dat je het niet mist. Schrijf je direct in via https://goo.gl/forms/IVbBIhMrMDlDtUjR2 en scoor toffe goodies!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE