a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Esports Game Arena Hearthstone Nationals

Zondag 20 november is de start van een gloednieuwe esports competitie; de Esports Game Arena Hearthstone Nationals. Deelnemers nemen het tegen elkaar op in een competitie waarvan wekelijkse uitzendingen in de Esports Game Arena worden gemaakt. De competitie wordt mede mogelijk gemaakt door TOPdesk Nederland. De prijzenpot is 1000 euro!

 

De competitie is Swiss, Last Hero Standing in Standard format. Best of 7 met 1 ban.

Naast de prijzenpot die verdeeld wordt over de spelers die door de swiss rondes komen, krijgt de nummer 1 een Hyper X Cloud II headset en de nummer 2 een Hyper X pulsefire FPS muis. Ook wordt er een Hyper X Cloud II headset verloot tijdens de finale. Verder ontvangt iedereen een 5 euro coupon van Thuisbezorgd.nl | Online Eten Bestellen en wekelijks geven we Hearthstone merchandise weg. Al laatst krijgt iedereen die op locatie komt de nieuwe Warlock hero Nemsy! Informatie over de nieuwe Hero: https://playhearthstone.com/en-gb/blog/21098854

De competitie wordt gedeeltelijk online gespeeld, maar verschillende matches ook op locatie. Elke maandagavond is een live uitzending vanuit de Esports Game Arena. Spelers en teams zullen hier in de spotlight komen, door middel van interviews en een uitgebreide show. Minimaal 2 matches per week worden uitgezonden, maar elke match mag in de Esports Game Arena gespeeld worden. Maandagavond wordt de nieuwe ronde bekend gemaakt waarna spelers zelfs kunnen plannen wanneer ze de match willen spelen (maar voor maandagavond). De matches mogen altijd in de Esports Game Arena gespeeld worden, maar elke speler wordt verwacht minimaal 1 wedstrijd op locatie tijdens de live uitzending te spelen. De finales zijn in januari en worden gespeeld in de Esports Game Arena tijdens een grote live show met publiek.

De Esports Game Arena is een locatie voor iedereen met een passie voor gamen. Naast spelcomputers, PC’s, een studio en een podium is er ook een esportsbar voor eten en drinken. Iedereen is welkom om mee te doen met de competitie of de actie live te aanschouwen op locatie of op https://twitch.tv/esportsgamearena. Hopelijk tot 20 november!

 

 

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE